Uudisrakentamisen palvelut Jyväskylän seudulla

Yhteydenotto
Rakennuskypäräkuvake

Rakennus ja Remontti JR Oy tarjoaa kattavat uudisrakentamisen palvelut sekä yksityisasiakkaille että eri alojen yrityksille. Tarjoamme ammattitaitomme käyttöösi erilaisiin uudisrakentamisen urakoihin joustavasti Jyväskylän seudulla ja lähialueilla.

Ota yhteyttä!

Kun etsit uudisrakentamisen kokenutta ammattilaista huolehtimaan urakkasi onnistuneesta toteuttamisesta, käänny puoleemme. Rakennus ja Remontti JR Oy rakentaa niin omakotitalot kuin muutkin erillisrakennukset piharakennuksista varastoihin ja autotalleihin. Asiakaskuntamme koostuu niin yksityisistä kotitalouksista kuin eri alojen yrityksistäkin. Yrityksemme toimipiste sijaitsee Kinkomaalla, aivan Jyväskylän läheisyydessä. Toimipisteeltämme käsin toiminta-alueemme kattaa koko Jyväskylän seudun sekä tarvittaessa myös muun Keski-Suomen alueen.

Ota meihin epäröimättä yhteyttä, ja pyydä kustannustehokas tarjous urakastasi!

Omakotitalot perustuksista savupiippuun

Suunnitteletko uuden kodin rakentamista? Haluaisitko kuitenkin, että alan ammattiosaaja ottaa vastuun laajan projektin hallitsemisesta ja toteuttamisesta? Työvuosiemme aikana olemme rakentaneet lukuisia omakotitaloja Jyväskylän seudulla. Rakennamme talon täysin toiveidesi mukaisesti. Meille tärkeintä on asiakkaan rehellinen tyytyväisyys palveluumme, työnjälkemme laatuun sekä itse lopputulokseen.

 

Rakennamme talosi tarvittaessa kokonaisuudessaan, tai vain niiltä osin, kuin se sinulle parhaiten sopii. Olemme joustava rakentamisen yhteistyökumppanisi, kanssamme asiat hoituvat mutkattomasti ja tehokkaasti. Ole meihin yhteydessä ja kerro talohaaveistasi, niin laitetaan urakka kerralla käyntiin. Laskemme sinulle mieluusti kilpailukykyisen tarjouksen taloprojektisi kokonaiskustannuksista.

Teemme myös saneeraukset

Piharakennukset, varastot, autotallit ja muut erillisrakennukset

Rakennamme myös kaikki muut toivomasi erillisrakennukset, kuten erilaiset varastot, vajat, piharakennukset ja autotallit. Tarjoamme palvelut sekä yksityisille tahoille että esimerkiksi taloyhtiöille ja yrityksille. Rakennamme myös suuret varasto- ja hallitilat tarpeesi mukaan. Kysy lisää ottamalla meihin yhteyttä.

Katso referenssimme

Pyydä tarjous ottamalla yhteyttä

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta myös sähköpostin sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä – myös iltaisin sekä viikonloppuisin. Kerro työtarpeestasi, niin laskemme sinulle edullisen tarjouksen työn kokonaiskuluista. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin palveluitamme koskeviin kysymyksiisi.

Katso yhteystietomme