Saneeraukset korkealaatuisesti Jyväskylän seudulla

Yhteydenotto
Rakennuskypäräkuvake

Rakennus ja Remontti JR Oy on saneerauksien ammattilainen. Tilaa meiltä kotisi tai yrityksesi toimitilan remontointi ja varmista toiveidesi mukainen lopputulos! Palvelemme Jyväskylän seudulla ja lähialueilla.

Ota yhteyttä

Harkitsetko kotisi remontointia? Kaipaako yrityksesi toimitilat uutta pintaa? Me Rakennus ja Remontti JR Oy:llä olemme korjausrakentamisen ammattilaisia vuosikymmenten kokemuksella. Remontoimme niin kodit kuin toimitilatkin toiveidesi mukaan lattiasta kattoon.

Toimipaikkamme sijaitsee aivan Jyväskylän läheisyydessä, Kinkomaan kylässä, josta käsin palvelemme joustavasti Jyväskylän seudulla ja tarvittaessa myös muualla Keski-Suomessa. Otathan siis epäröimättä yhteyttä, kun suunnittelet remontin aloittamista. Olemme apunasi kattavasti kaikissa remontointitarpeissasi.

Sauna-, kylpyhuone- ja muut märkätilaremontit

Märkätilojen remontointi on erityisosaamista vaativa työ, joka on aina syytä jättää korjausrakentamisen kokeneelle ammattilaiselle. Toteutamme märkätilojen remontoinnit sertifioidusti ja kokemuksen tuomalla varmuudella.

 

Remontoimme saunat, kylpyhuoneet sekä muut kotisi tai toimitilasi märkätilat kokonaisvaltaisesti. Huolehdimme jokaisen työvaiheen asianmukaisesta ja laadukkaasta toteuttamisesta – tarpeitasi ja toiveitasi tarkasti kuunnellen.

Meiltä myös uudisrakentaminen

Keittiöremontit

Remontoimme keittiöt laadukkaasti myös kalusteasennuksista huolehtien. Puramme vanhan keittiön uuden tieltä ja toteutamme remontin kattavasti viimeisiä viimeistelyjä myöten.

 

Otamme toiveesi täsmällisesti huomioon jokaisessa työvaiheessa ja hyödynnämme työssämme vain alansa parhaimpia materiaaleja – varmistamme työnjälkemme korkean laadun poikkeuksetta. Toteutamme keittiöremontit sekä kotitalouksissa että yritysten toimitiloissa.

Kysy lisää!

Kokonaisvaltaiset huoneisto- ja toimitilaremontit

Voit tilata meiltä kotisi, toimitilasi tai muun kiinteistösi remontoinnin kaiken kattavana kokonaisuutena, halutessasi jopa avaimet käteen -palveluna. Remontoimme tilan lattiasta kattoon suunnitelmiesi mukaisesti.

 

Kanssamme sinun ei tarvitse varautua yllättäviin aikataulu- tai budjettimuutoksiin suurissakaan urakoissa, vaan vastaamme remontoinnin etenemisestä aina yhdessä sovittua aikataulua sekä muita sopimuksia noudattaen.

 

Olemme joustava ja luotettava korjausrakentamisen kumppani!

Tutustu referensseihimme